Minni Halleberg istui puistossa penkillä jutellen ystäviensä Mikaelin, Jonaksen, Ellan, Nikon ja Vilman kanssa elämästä.
     "Minun elämäni tulee olemaan loistokasta", Minni ilmoitti. Ystävät katsoivat uteliaina. 
     "Miten niin? Etkö jääkkään tänne?" Ella kysyi huolissaan. Minni pudisti päätään. 
     "Minä muutan Hollywoodiin. Minulla on siellä tuttuja." Minni sanoi. Jonas pudisteli päätään. 
     "Ei Minni Hollywoodista ketään tunne", poika sanoi. Hän oli seurustellut kuukausi sitten Minnnin kanssa pitkän aikaa, ja tiesi tytöstä lähes kaiken.  
     "Tunnenpas. Älä sinä Jonas yritä mitään, et sinä minusta kaikkea tiedä!" Minni intti. 
     "Ehkä en, mutta tietäisin kyllä, jos sinulla olisi hollywoodilaisia tuttuja. Hehkuttaisit niistä jatkuvasti", Jonas selvensi Minnille ajatuksensa. Minni huokaisi: "Okei, ehkä valehtelin niistä tutuista. Mutta haluan ihan oikeasti muuttaa Hollywoodiin ja ruveta näyttelemään."
      "Pelattaisiinko totuutta ja tehtävää? Minulla on kaljapullo mukana", Jonas ehdotti. Muut suostuivat oitis ja he kerääntyivät rinkiin keskelle nurmikkoa. 
     "Minä aloitan", Jonas sanoi ja pyöritti pulloa. Se osoitti Ellaa. 
     "Tehtävä", Ella sanoi. Jonas siveli leukaansa. 
       "Halaa sitä poikaa, josta eniten meistä pidät." Jonas lopulta määrästi. Ella punastui varpaitaa myöten. Hän oli pienikokoinen, siro ja ujo tyttö. Tehtävä tuntui kovin vaikealta Ellan näkökulmasta. Kuitenkin Ella käveli punastellen Nikon luokse, halasi tätä ja käveli takaisin paikalleen vielä punaisempana, jos mahdollista. 
     Ella pyöritti pulloa, ja se osoitti Nikoa. "Tehtävä", Niko sanoi. Jonas kuiskasi Ellalle tehtävän, ja Ella sanoi sen Nikolle ääneen: "Jos rakastat jotakuta meistä erityisesti, pyydä häntä alkamaan, jos se on tahtosi. Jonas keksi tämän."
     "Ella...minä rakastan sinua, aletaanko seurustella?" Niko kysyi. Jonas vislasi hiljaa. 
     "Kyllä, kyllä, kyllä!" Ella kiljahti. Miten tämä oli näin helppoa?
Mikael kääntyi Minnin puoleen. "Pitäisiköhän meidänkin ruveta seurustelemaan?" poika kuiskasi Minnille. Minni näytti hämmästyneelle.
     "Miksi?" hän kuiskasi Mikaelille. 
     "Koska Jonas ja Vilma seurustelevat, samoin Ella ja Niko. Me olemme ainoat, jotka eivät seurustele." 
     "Katsotaan, katsotaan." Minni mutisi. 

Neljän vuoden kuluttua.

     "Kulta, tule jo. Gaala alkaa ihan pian!" Mikael huusi Minnille heidän hotellisviitissä Mikaelin ja Minnin makuuhuoneeseen. 
     "Mutta se pidetään hotellilla! Ei meillä mikään kiire ole!" Minni huusi ja kiinnitti korvakoruja. 
Mikael kääntyi taas sviitin toisen makuuhuoneen ovea kohti. "Minni! Oletko hankkinut lapsenvahtia?"
     Minni ryntäsi huoneeseen. Hänellä oli yllään kevyt, puoleen reileen ulottuva silkkinen mekko ja hiukset oli nätisti laitettu kiinni. Jalassaan hänellä oli naruballerinat, joissa oli hieman korkoa. Mekon kaula-aukko oli varsin avara, ja itse mekko korosti hyvin Minnin mutoja. 
     "En ole! Pakko ottaa lapset mukaan!" Minni sanoi paniikissa. Hän etsi lapsille juhlamekot ja laittoi äkkiä heidän hiuksensa. "Me olemme valmiita."

   Gaala pidettiinkin toisella hotellilla, jonne oli kymmenen minuutin matka autolla. Minni tilasi äkkiä limusiinin. Heidän oli tarkoitus mennä sen jälkeen yhdessä syömään lapsuuden ystäviensä kanssa. He olivat ajatelleet kiinalaista ravintolaa, mutta nyt pitäisi tyytyä johonkin, johon ystävien lapset suostuisivat. Mikaelin ja Minnun lapset olivat jo tottuneet viiden tähden ruokiin ja viiden tähden ravintoloihin, hotelleista nyt puhumattakaan, sillä Minni oli näyttelijä Hollywoodissa. 

   Limusiinissäkin pikku Hallebergit olivat olleet usein, ja Minni odotti taas lasta. Lapsia heillä oli jo ennestään neljä, eikä onneksi Minnun vatsa ollut vielä pyöristynyt paljoa, joten hän saattoi näyttää suloiselta ja viehättävältä vieläkin. 
    "Sinä olet kaunis." Mikael sanoi ja veti Minnin syliinsä istumaan ja suuteli tätä. Mikael silitti vaimonsa päätä ja siirtyi päästä hitaasti niskaan, rintoihin ja vartsaan. Heidän jälkikasvunsa katseli hämmästyneenä vanhempiensa avointa rakkautta. 
     Lapsia oli siis neljä, kolme tyttöä, yksi poika, ja Minni odotti neljättä tyttöä. Yhden tytöistä, nuorimman, neljä vuoriaan Eerikan yllä oli punainen spagettiolkaimilla varustettu silkkimekko, jossa meni paksu silkkivyö olemattomien rintojen alla. Kaksi seuraavaa tyttöä olivat kymmen vuotiaat kaksoset Tuuli ja Meri. Molemmilla oli samanlaiset mekot, Tuulilla vain vaaleanpunainen, Merillä vaaleanvioletti. Viimeinen tyttö, joka oli jo syntynyt, oli nimeltä Sophie. Hän oli hyvin tavoitettu kaunis nuori naisen alku, 14 vuotias. Sophiella oli vaaleat kiharat ja muodokas vartalo. Nyt Sophiella oli yllään mustaa farkkua oleva minihame, sininen kireä kimmeltävä toppi ja musta bolero. Pitkät sääret olivat ruskettuneet ja jaloissa oli mustat korkokengät. Pojan nimi oli Eric, ja hänellä oli musta smokki ja tummanruskeat hiukset. Hän oli 15, ja kaikkien tyttöjen mielestä taivaallisen suloinen. Minni oli kaavaillut syntymättömän tytön nimeksi Amandaa, joka sopi myös hänen miehelleen. 

     "Mikä sinun nimesi on?"
Sophie käännähti ja näki noin hänen ikäisensä komean pojan seisovan hänen takanaan.                 "Puhutko minulle?" Sophie kysyi, vaikka tiesikin kysymyksen aiheettomaksi. Hänen lisäkseen lähellä seisoi vain vanhoja naisia. Poika naurahti: "sinulle, kaunotar."
     "No, minun nimeni on Sophie. Entä sinun?" Sophie kysyi hymyillen suloisesti. 
     "Jake", poika nauroi. Hänen naurustaan Sophie sai hyvänolon tunteen ja energiaa. 
     "Okei." Sophie tutkaili kengänkärkeään. 
     "Tulisitko takahuoneeseen kanssani?" Jake kysyi ja havahdutti Sophien. Tyttö nyökkäsi ja lähti Jaken kanssa takahuoneeseen, jossa oli mukavan näköinen sohva. Sophien kiiruhti istumaan sohvalle, ja Jake tuli hänen viereeensä.
     "Kuinka vanha sinä olet, Sophie?" Jake kysyi kohteliaasti ja leikitteli Sophien kiharoilla. 
     "14. Entä sinä?" Sophie sanoi ja antoi Jaken leikkiä tämän hiuksilla. 
     "15, täytin juuri eilen." Jake virnisti.
     "Ooh, onnea. Minä olen vielä tälläinen tenava", Sophie kikatti. Hän oli juonut kuitenkin vain yhden lasillisin punaviiniä, yleensä hän joi enemmän.
     "Et sinä tenava ole. Olet kaunis nuori nainen." Jake sanoi. 
     "Mistä tiedät, että olen nuori nainen, etten vain teeskentele?" Sophie kikatti taas. 
     "Koska sinulla on rinnat." Jake sanoi ja kosketti Sophien vasenta rintaa. Sophie ei vetänyt Jaken kättä pois, hän luotti poikaan ja piti tästä. 
Sophie hymyili Jakelle.
     "Voisitko...voisitko tehdä minut onnelliseksi, Sophie?" Jake kysyi hyvin epävarmasti. 
     "Miten?" 
     "Tulla kanssani sänkyyn. Minulla on kondomipaketti huoneessani. Voisimme mennä sinne." Jake ehdotti. Sophie nyökkäsi ja lähti seuraamaan Jakea tämän huoneeseen. 

Sophie ällistyi, kun Jakella oli oma hotellihuone.
     "Mikset asu vanhempiesi huoneessa?" Sophie kysyi heti ensimmäisenä ja istui sängyn reunalle ottamaan korkokenkiä pois. 
     "He haluavat rakastella jatkuvasti. Mutta heidän huone on minua vastapäätä." Jake selitti, Sophie hymyili. Jake alkoi penkoa huoneen laatikoita. 
     "Mitä sinä etsit?" Sophie kysyi. 
     "Kondomeja. Etkö muista? Meidän piti mennä sänkyyn", Jake sanoi.
     "Tule tänne. Minä en kondomeja kaipaa. Mennään ilman, ystäväni sanovat sen olevan mukavempaa", Sophie ehdotti ja Jake suostui oitis. 
Sophie kävi sermin takana riisumassa mekon pois ja pyörähteli sitten alusvaatteillaan Jaken edessä. Jakekin kävi ottamassa smokin pois sermin takana ja kutitti Sophieta selästä yllään vain kalsarit.
   "Mennäänkö jo sänkyyn?" Sophie kysyi malttamattomana. 
   "Noinko puutteessa sinä olet?" Jake nauroi ja heitti kalsarinsa lattialle. Siinä hän seisoi tuntemattoman naisen edessä alastomana. 
   "Haluatko sinä riisua minut, vai teenkö sen itse?" Sophie kysyi viitaten rintaliiveihin ja stringeihin. 
   "Voi pojat! Tottakai minä haluan riisua sinut!" Jake huudahti ja juoksi sängyn eteen ottamaan ensin Sophien stringit pois. Hän teki sen huolellisesti ja hitaasti, samalla hieroi Sophien takapuolta pehmeästi ja moiskautti siihen suukonkin. Sitten hän meni istumaan haara-asentoon sängylle ja pyysi Sophien syliinsä. Sophie totteli ja istui Jaken syliin kasvot tätä vasten. Jake aukaisi Sophien rintaliivit takaa ja veti ne pois. Hän katsoi hetken tätä kummallista ihmettä sylissään, alastonsa naista. Hetken emmittyään hän kosketti Sophien paljasta rintaa hennosti. Kun Sophie ei sanonut mitään, Jake otti rinnan kouraansa ja puristi sitä. 
   "Ahh", Sophie vingahti. Jake tiesi sen olevan mielihyvästä kuuluva vingahdus ja otti toisenkin rinnan kouraansa. Hän hieroi rintoja ja lopulta suuteli Sophien kaulaa ja rintoja. Hän otti vasemman rinnan suuhunsa ja pyöritteli kieltä nännin ympärille. Saman hän toisti oikealle rinnallekkin. Sophie oli hiljaa, ja nousi Jaken sylistä painaen päänsä Jaken penikselle. Hän huolellisesti ja varovasti hän hieroi ja puristeli penistä, lopulta suuteli sitä. 
   Sophie empi hetken. Tuossa, ihan hänen edessään oli penis. Hän oli hieronut ja puristellut sitä, jopa suudellutkin. Kuitenkin hänen vaistonsa heräsi, ja hän otti peniksen suuhun ja pyöritteli kieltään sen ympärillä ja imi sitä voimakaasti. Hän nosti jopa esinahkaa ja nuoli senkin puhtaaksi. 
   Sophie hilautui takaisin Jaken syliin ja kaatoi tämän alleen ja suuteli tätä. 
   "Oletko aivan varma, Sophie, että haluat tehdä tämän? Ilman kondomia?" Jake varmisti. 
   "Olen, 140 prosenttisesti varma." Sophie sanoi ja kierähti Jaken vireen sängylle. 
   Jake vilkasi Sophien kasvoja ja keräsi rohkeutta. Ensin, ennekuin hän alkaisi kunnolla rakastella, hän halusi nuoleskella hieman Sophien alapäätä. Seksin jälkeen se voisi olla hieman iljettävää, Jake tuuli ja työnsi kielensä Sophien alapäähän. 
   "Jake...odotatko vähän, minua pissattaa.." Sophie sanoi. 
   "Pissaa hitasti, niin minä juon sen. Minullakin on pissahätä", Jake sanoi. Sophie totteli ja Jake sai suuhunsa lämmintä, kellertävää ja melko makeaa nestettä. Sitten hän nuoleskeli Sophien alapäätä intohimoisesti. 

   "Sanoit, että sinullakin on pissahätä. Saanko minä juoda sinun virtsasi?" Sophie kysyi, ja Jake nyökkäsi. Sophie asettui taas Jaken penikselle ja otti sen suuhunsa. Jake pissasi hitaasti, ja Sophie sai juotua kaiken. 
   "Se oli hyvää", Sophie kikatti. Hän läimäisi Jakea takapuolelle ja suuteli heti perään. 
   "Niin olikin. Oletko valmis?" Jake kysyi, ja kun Sophie nyökkäsi, Jake pyysi Sophieta kääntymään vatsalleen. Hän halusi ensin kokeilla takapuoleen. 
   "Aaaaah. Tämä tuntuu niiiiin ihanalle!" Sophie huusi. Jake sai siitä lisää puhtia ja rynkytti Sophien takapuolta kovempaa. Yht'äkkiä hän lopetti ja pyysi Sophieta kääntymään selälleen ja avaamaan haaransa, samanlain, miten tyttö oli tehnyt kun Jake oli nuoleskellut ja imeskellyt Sophien alapäätä. 
     Sophie kääntyi selälleen ja piti jalkojaan haarassa käsien avulla. Jake tuli Sophien haarojen kohdalle, moiskautti sinne suukon ja tunki peniksensä Sophien emätimeen. 
   Jake rynkytti taas kovaa, ja Sophien oli pakko ähkiä välillä. Niin hyvältä seksi tuntui. Jaken otsalla valui hiki tämän lopettaessa, ja Sophie oli itsekkin aika hikinen, ja onnellinen. 
   Jake meni sängylle selälleen makaamaan hetkeksi levätäkseen, ennekuin lähtisi taas juhlimaan. Sophie tuli edelleen alastomattomana istumaan Jaken rintakehän päälle. 
   "Meidän varmaan kannattaisi peseytyä ennekuin mennään takaisin juhliin", Sophie huomautti. 
   "Hyvä vinkki, olen ihan hikinen, ja niin olet kyllä sinäkin. Mutta se oli ihanaa! Olet tosi hyvä, Sophie. Myötäilet jotenkin ja ähkit aina oikeissa kohdissa. Mennäänkö kylpyyn? Yhdessä?" Jake ehdotti ja Sophie suostui. Hän lähti laskemaan vettä kun Jake etsi Sophielle pyyhettä. 

Ammeessa oli ahdasta kahdelle. Sophie istui Jaken sylissä ja he suutelivat kokoajan todella intohimoisesti. Lopulta suuteleminen meinasi luiskahtaa uuteen rakasteluun, joten Sophie katsoi parhaiksi lähteä pukemaan. 

   "Kai me nähdään vielä?" Jake kysyi kun he olivat takahuoneessa. 
   "Tottakai. Minä menetin neitsyyteni sinulle, joten en minä sinua heti halua kadottaa. Soitteletko?" Sophie kysyi ja antoi puhelinnumeronsa Jakelle. 
   "Sittenhän meitä onkin kaksi. Minäkin menetin äsken neitsyyteni, enkä halua saatika pysty unohtamaan sinua niin helposti." Jake sanoi ja suuteli Sophieta huulille. Sophie vastasi suudelmaan intohimoisesti ja juoksi saliin vanhempiensa luokse. 

Haluatteko te kuulla lisää Sophiesta ja Jakesta? Minkä ikäisiä Sophien ja Jaken pitäisi olla seuraavassa tarinassa? Mitä haluatte siinä tapahtuvan? Kirjoittakaa kommentteihin rakentavaa palautetta tarinasta, ja siitä, millaisen jatko-osan haluatte lukea. Vai oliko se tässä? Tarinan jatko on teidän käsissänne!